A 6 tojásból piskótát készítek. Először a tojásokat keverem fel mixergéppel, majd 12 evőkanál cukrot teszek bele, és ezzel is jól felverem, majd 3 evőkanál kakaóport és 12 evőkanál lisztet hozzáadva szintén elkeverem. Végül az 1 dl vizet és az 1 csomag sütőport jól belekeverem. 180 fokon, 20-25 perc alatt megsütöm.
A krém: 0,5 dl tejszínhabot felverek mixergéppel, és rövid időre hűtőbe teszem. 3 csomag csoki pudingot 1,3 l tejjel elkészítek. Teszek bele 2 kanál kakaóport és ízlés szerint kb. 8-12 kanál cukrot. Ha teljesen kihűlt, összekeverem a tejszínhabbal. Annyi tejszínhabot hagyok meg fehéren, amennyivel megrajzolom a pálya részeit és az oldalát is bevonhatom vele.
A tortát kettévágom és megtöltöm a tejszínes, csokipudingos krémmel. Ráhelyezem a másik lapot, és a tetejét is bevonom vele. Ha nem elég sötét színű, akkor még tehetünk bele kakaóport. Szépen elsimítom a tetejét, majd tejszínhabbal megrajzolom a focipályát.