Feltöltve:

Fordított almás

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

vaníliás pudingpor2 kupica
tej0.5 dl
Ráma25 dekagramm
porcukor20 dekagramm

Tészta

tojás8 darab
liszt8 evőkanál
cukor8 evőkanál
alma3 darab
fahéj2 kávéskanál

Tetejére

vaníliás cukor1 csomag
növényi tejszínhab3 dl
porcukor ízlés szerint1 adag
olvasztott tortabevonó1 tábla

Desszertek: Fordított almás a sok

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóiból piskótatésztát keverünk. Egy mélyebb tepsit alufóliával kibélelünk, jó vastagon megszórjuk fahéjjal, almaszeleteket pakolunk bele, majd ráöntjük a tésztát és megsütjük.

2

Közben megfőzzük a pudingot. Kikeverjük a Ramát a porcukorral és hozzákeverjük a pudinghoz. Ha kész a tészta, lehúzzuk az alufóliáról és megkenjük a krémmel.

3

A tejszínt felverjük, porcukorral ízesítjük, rákenjük a krémre és olvasztott csokit csurgatunk a tetejére. Másnap lehet szeletelni.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem