Feltöltve:

Forró csokis puding

25
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Carte d'Or Csokoládé jégkrém6 gombóc
étcsokoládé250 gramm
Ráma125 gramm
tojás (közepes méretű)3 darab
finomra őrölt kristálycukor2 púpos kávéskanál
vanília kivonat1 teáskanál
finomliszt1 evőkanál

Desszertek: Forró csokis puding a sok Puding recept közül.

Elkészítés

1

Margarinnal kenjük ki 6 kisebb sütésálló formát.

2

Egy kisebb lábosban gőz fölött olvasszuk fel a margarint és a csokoládét.

3

Kézi habverővel keverjük össze a tojásokat, a cukrot és a vanília kivonatot, amíg egynemű habos krémet nem kapunk. Szórjuk a masszába a lisztet, majd egy fém kanál segítségével oszlassuk el.

4

Öntsük az olvadt csokoládét a krémhez, majd ezt is alaposan keverjük el. A kész tésztát osszuk szét a formákba és letakarva hagyjuk állni két órán keresztül.

5

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót (gázsütőn 5-ös fokozat).

6

A formákat helyezzük a sütőbe, majd süssük 10 percig, amíg a krém külseje megszilárdul, de belül folyós marad. Ha a sütési idő letelt, borítsuk ki a kész süteményeket a formákból a desszertes tányérokra. Tegyünk egy gombóc Carte d'Or Csokoládés jégrémet a tányérra és azonnal tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem