Feltöltve:

Gesztenyealagút

45
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojás3 darab
cukor8 dekagramm
liszt7 dekagramm
citrom0.5 darab

A töltelékhez

gesztenyemassza50 dekagramm
cukor15 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
tejszín2 dl

Tetejére

tortabevonó csokoládé1 tábla

Desszertek: Gesztenyealagút a sok Alagút recept közül.

Elkészítés

1

A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral, a liszttel, a reszelt citromhéjjal, majd beleforgatjuk a tojásfehérjék keményre vert habját. Kikent tepsibe öntjük, elegyengetjük, majd előmelegített sütőben megsütjük. A gesztenyemasszát összegyúrjuk a cukorral és a vaníliás cukorral. Egy hosszúkás formát folpackkal kibélelünk, ujjnyi vastagságban megtöltjük a gesztenyével, erre következik az enyhén cukrozott tejszínből felvert hab. Ráhelyezzük a piskótacsíkot. Deszkára borítjuk, a tetejét bevonjuk csokoládémázzal, és amikor az rádermedt, tálalhatjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem