Feltöltve:

Gesztenyekocka

45
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

kakaópor2 evőkanál
liszt6 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
porcukor6 evőkanál
tojás6 darab
Ráma10 dekagramm

Krémhez

vaníliás puding1 csomag
tej3 dl
porcukor30 dekagramm
Ráma20 dekagramm
gesztenyemassza50 dekagramm
rum2 evőkanál

Tetejére

növényi tejszínhab0.5 liter

Desszertek: Gesztenyekocka a sok

Elkészítés

1

A tojások sárgáját és a cukrot habosra keverjük. Az olvasztott Ramát belecsurgatjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaót.

2

A fehérjét habbá verjük, majd a tésztához adjuk.

3

Egy 31x24 cm-es tepsit kibélelünk, megsütjük benne a piskótát, 180 fokon kb. 20 perc alatt.

4

A pudingot a tejben 10 dkg porcukorral sűrűre főzzük és hagyjuk kihűlni.

5

A Ramát a maradék porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a gesztenyemasszát, majd a kihűlt pudingot és rummal ízesítjük.

6

A krémet egyenletesen a tésztára kenjük, a felvert növényi tejszínt a tetejére kenjük, majd csokireszelékkel díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem