Gesztenyekocka
Desszertek: Gesztenyekocka a sok
Elkészítés
1
A tojások sárgáját és a cukrot habosra keverjük. Az olvasztott Ramát belecsurgatjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaót.
2
A fehérjét habbá verjük, majd a tésztához adjuk.
3
Egy 31x24 cm-es tepsit kibélelünk, megsütjük benne a piskótát, 180 fokon kb. 20 perc alatt.
4
A pudingot a tejben 10 dkg porcukorral sűrűre főzzük és hagyjuk kihűlni.
5
A Ramát a maradék porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a gesztenyemasszát, majd a kihűlt pudingot és rummal ízesítjük.
6
A krémet egyenletesen a tésztára kenjük, a felvert növényi tejszínt a tetejére kenjük, majd csokireszelékkel díszítjük.