Feltöltve:

Gesztenyekocka

50
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojássárgája6 darab
porcukor12 evőkanál
étolaj1 dl
hideg víz6 evőkanál
finomliszt12 evőkanál
1 csipetnyi
sütőpor1 csomag
kakaópor2 evőkanál
tojásfehérje6 darab

Krémhez

gesztenyemassza50 dekagramm
Ráma20 dekagramm
kristálycukor15 dekagramm
rumaroma0.5 pohár
vaníliás pudingpor1 csomag
tej3 dl

Tetejére

növényi tejszín3 dl
csokoládéreszelék1 darab

Desszertek: Gesztenyekocka a sok

Elkészítés

1

A tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, lassan hozzácsepegtetjük az étolajat, a 6 kanál hideg vizet és habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral, 1 csipet sóval és a kakaóval elkevert, majd átszitált lisztet. Végül a 6 tojás felvert habját óvatosan belekeverjük és előmelegített sütőben megsütjük.

2

A cukrot a Ramával, rumaromával és a gesztenyemasszával jól összekeverjük. A vaníliás pudingport 3 dl tejben megfőzzük.

3

Ha kihűlt, hozzákeverjük a gesztenyekrémhez és rákenjük a kihűlt tésztára.

4

A tejszínt felverjük kemény habbá és rákenjük a gesztenyés krémre, majd csokireszelékkel megszórjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem