Feltöltve:

Gesztenyekocka

access_alarm 20
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Piskóta

tojás6 darab
cukor6 evőkanál
olaj1 dl
liszt6 evőkanál
sütőpor1 darab
kakaópor2 evőkanál

krem

tejszín ízű pudingpor2 csomag
liszt1 evőkanál
tej7 dl
cukor50 dekagramm
tejszín2 dl
gesztenyemassza1 csomag
babapiskóta2 csomag
kávé2 dl
rum1 kevés

Tetejére

tejszínhab1 darab

Desszertek: Gesztenyekocka a sok

Elkészítés

1. lépés

Piskóta: a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, az 1 dl olajat belecsurgatjuk és 1-2 percig tovább verjük. A lisztet, a sütőport, a kakaóport és a habbá vert tojásfehérjét óvatosan hozzákeverjük. 180 fokon 20 percig sütjük. Krém: a pudingokat a cukorral a tejben sűrűre főzzük. Ha kihűlt belereszelünk 1 gesztenyemasszát. Összekeverjük, majd 2 dl felvert tejszínt adunk hozzá. A növényi tejszín a legjobb. A kihűlt piskótát megkenjük a krém felével, rumos kávéba áztatott babapiskótával befedjük, majd a krém másik részét kenjük rá. Tetejére 3 dl felvert tejszínt teszünk és csokireszelékkel díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 5
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem