Gesztenyekocka sütés nélkül
Hozzávalók
Ráma | 40 dekagramm | |
---|---|---|
tej | 1 liter | |
vaníliás pudingpor | 2 púpos evőkanál | |
gesztenyemassza | 2 csomag | |
darált keksz | 25 dekagramm | |
rum | 2 dl | |
babapiskóta | 2 csomag | |
növényi tejszín | 0.5 liter | |
habfixáló | 2 csomag | |
porcukor | 35 dekagramm |
Desszertek: Gesztenyekocka sütés nélkül a sok
Elkészítés
1
2 csomag gesztenyemasszát, 25 dkg darált kekszet, 15 dkg Ramát, 15 dkg porcukrot és 1 dl rumot összekeverünk, majd egy tepsi aljába nyomkodunk. A 2 csomag vaníliás pudingot 8 dl tejjel elkészítjük. Amikor kihűlt, 25 dkg Ramát és 20 dkg porcukrot hozzákeverünk. Felét a gesztenyés lapra kenjük, majd 2 csomag babapiskótát 1 dl rum és 2 dl tej keverékébe áztatunk és a krém tetejére rakjuk, erre a megmaradt krém másik felét rakjuk. Tetejére 0,5 l növényi tejszínt teszünk 2 csomag habfixálóval felverve.