Gesztenyepürés szelet
Gesztenyepürés szelet
  • timer90 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • tojás - 7 darab
  • cukor - 7 evőkanál
  • vaníliás pudingpor - 3 púpos kávéskanál
  • sütőpor - 0.5 csomag

krem

  • növényi tejszín - 5 dl
  • gesztenyemassza - 25 dekagramm

Tetejére

  • tortadara - 1 darab

Elkészítés:

  1. A 7 tojásfehérjét felverjük habnak, bele a 7 kanál cukor, a 7 tojássárga, a 3 vaníliapudingba elkevert sütőpor. Úgy sütjük mint a piskótát. Krém: a tejszínt keményre felverjük, elfelezzük. Az egyik felébe belereszeljük a gesztenyemasszát és rákenjük a tésztára. Utána a másik felét rá a gesztenyés tejszínre, a tetejére csokidara kerül.