Feltöltve:

Gesztenyés alagút

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

4 tojásból készült piskótalap1 darab

krem

porcukor20 dekagramm
Ráma20 dekagramm
puncspuding1 csomag
tejszín, vagy vanília ízű puding1 csomag
tej6 dl

Töltelék

Ráma10 dekagramm
gesztenyemassza3 csomag

Desszertek: Gesztenyés alagút a sok Alagút recept közül.

Elkészítés

1

4 tojásból kakaós piskótát sütünk, egy sütőpapírral bélelt közepes tepsiben, ami kb. olyan hosszú mint az őzgerincsütő. Két őzgerinc formát kibélelünk alufóliával. 3 cs. gesztenyemasszát kikeverünk 10 dkg Ramával, majd a két formába nyomkodjuk. 1 cs. puncs és 1 cs. tejszín, vagy vanília pudingot felfőzünk 3-3 dl tejbe. 20 dkg Ramát kikeverünk 20 dkg porcukorral, majd elfelezzük, és a kihűlt pudingokkal jól kikeverjük. A kétféle pudingos krémet rákenjük a gesztenyére. A tésztát hosszában kettévágjuk, majd a krémre rakjuk, kicsit lenyomkodjuk. Berakjuk a hűtőbe, ha jól lehűlt tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát, majd bevonjuk csokimázzal. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem