Feltöltve:

Gesztenyés-babapiskótás szelet (sütés nélkül)

45
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

babapiskóta24 darab
tej2 dl
cukor1 darab
rumaroma1 darab
habtejszín2.5 dl
habfixáló1 csomag
csokoládé1 darab

A tésztához

darált háztartási keksz25 dekagramm
gesztenyemassza50 dekagramm
porcukor15 dekagramm
rum vagy rumaroma1 kevés
tej1 dl

A krémhez

tej9 dl
vaníliás pudingpor3 csomag
Rama margarin25 dekagramm
porcukor20 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag

Desszertek: Gesztenyés-babapiskótás szelet (sütés nélkül) a sok Piskóta recept közül.

Elkészítés

1

Érdemes ezt a sütit azzal kezdeni, hogy a 9 dl tejben sűrűvé főzzük a 3 pudingot, hogy mire kész vagyunk mindennel, kihűljön.

2

A tésztájához valókat összedolgozzuk, a tejet apránként adagolva, mert nem biztos, hogy mind kell bele! Ne legyen túl lágy a massza! Kézfejjel egy 20X30-as tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk.

3

A krémhez a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot hozzáelegyítjük.
A tésztára rásimítjuk a krém felét, és szétterítjük.

4

A cukros-rumos tejbe belemártjuk a piskótákat, gyorsan dolgozva vele, ne szívja meg magát nagyon. Szorosan egymás mellé fektetjük a krémre, majd a maradék krémmel befedjük.

5

A tetejére a tejszínt a habfixálóval felverjük, elosztjuk a sütin, bármilyen csoki formájával díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem