Gesztenyés csillag
Hozzávalók
Rama Vajas Íz | 7.5 dekagramm | |
---|---|---|
porcukor | 7.5 dekagramm | |
tojás | 1 darab | |
gesztenyepüré | 25 dekagramm | |
liszt | 1 evőkanál |
Desszertek: Gesztenyés csillag a sok
Elkészítés
1
MElegítsük elő a sütőt 180°C-ra.
2
A puha Rama Vajas Ízt a porcukorral elkezdjük kihabosítani, majd hozzáadjuk a tojást és azzal tovább habosítjuk. Ezután hozzáadjuk a gesztenyepürét és a lisztet is. Jól kihabosítjuk.
3
Sütőpapírral fedett tepsire nyomkodunk kisebb csillagokat (vagy halmokat), és az előmelegített sütőben, kb 10-15 perc megsütjük. Ha kihűlt Olvasztott csokival megspriccelhetjük.