Feltöltve:

GESZTENYÉS DIPLOMATAPUDING (nem kell sütni)

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

csomag babapiskóta1 nagy
rum1 darab
gesztenyemassza3 darab
habtejszín4 dl
folpack1 darab

Desszertek: GESZTENYÉS DIPLOMATAPUDING (nem kell sütni) a sok Puding recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Egy gömbölyded formát kiöblítek vízzel és beborítom folpackkal. A gesztenyemasszát összekeverem a tejszínnel (géppel), utána a babapiskótákat megmártom rumban és kibélelem velük a formát (alul és körben is). Vigyázni kell, hogy tényleg csak megforgasd a rumban, mert hamar elázik! A kibélelt formába egy réteg gesztenye, majd egy réteg piskóta következik egészen addig, amíg a massza el nem fogy. A tetejére piskóta kerüljön! Egy kistányérral lenyomom a tetejét és rajta is, hagyom másnapig. A hűtőbe teszem. Fogyasztás előtt tányérra borítom (a folpack miatt könnyen kijön) és a tetejére egy kis csokimázat öntök (porcukor, kakaópor, kicsi tej) és tejszínhabot halmozok a közepére.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 320"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 70"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 100"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 70"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 50"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem