Feltöltve:

Gesztenyés habszelet

access_alarm 60
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

tojás6 darab
cukor6 evőkanál
víz6 evőkanál
liszt12 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
1 csipetnyi

krem

vaníliás pudingpor1 csomag
tej3 dl
gesztenyemassza2 csomag
cukor10 dekagramm
Ráma25 dekagramm

Tetejére

növényi tejszínhab1 kevés
reszelt csokoládé1 kevés

Desszertek: Gesztenyés habszelet a sok

Elkészítés

1. lépés

A tojássárgát kikeverjük cukor felével, a vízzel, majd habot verünk a tojásfehérjéből a pici sóval és a cukor másik felével, végül a lisztes sütőport belekeverjük. Óvatosan átkeverjük az egészet, megsütjük. majd kettévágjuk.

2. lépés

A krémhez felfőzzük a pudingport, majd belekeverjük a gesztenyemasszát és a Ramával habosra keverjük. Ha kihűlt, betöltjük a tészta közé.

3. lépés

A tetejét a felvert tejszínhabbal kenjük meg és csokireszelékkel díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 5
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem