Gesztenyés- kekszes-kávés kocka
Hozzávalók
víz | 5 evőkanál | |
---|---|---|
tojás | 5 darab | |
tej | 2 dl | |
liszt | 5 evőkanál | |
sütőpor | 1 csomag | |
porcukor | 20 dekagramm | |
kristálycukor | 5 evőkanál | |
kakaópor | 2 evőkanál | |
gesztenyemassza | 25 dekagramm | |
kávé | dl | |
vaníliás pudingpor | 1 csomag | |
keksz | 50 dekagramm | |
baracklekvár | 3 evőkanál | |
Ráma | 25 dekagramm |
Desszertek: Gesztenyés- kekszes-kávés kocka a sok Sütemények , Keksz recept közül.
Elkészítés
1
A tészta hozzávalóit habosra keverjük, majd Ramával kikent, lisztezett tepsiben megsütjük. Kihűtjük.
2
A töltelék hozzávalóit egy tálban összekeverjük.
3
A krémhez a pudingport a tejjel és a kávéval megfőzzük. A Ramát a cukorral habosra keverjük, majd a kihűtött pudinggal összekeverjük.
4
A kihűlt piskótára a kekszes tölteléket rákenjük, majd arra a krémet, a tetejére pedig csokit reszelünk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.