Feltöltve:

Gesztenyés őzgerinc

access_alarm 30
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

gesztenyemassza50 dekagramm
tej15 dekagramm
rum2 evőkanál

A krémhez

porcukor10 dekagramm
tejszín felvert habja2 dl

Desszertek: Gesztenyés őzgerinc a sok Őzgerinc recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A gesztenyemasszát a vajjal és a rummal összegyúrjuk.

2. lépés

A gerincformát egy zsírpapírral kibéleljük, és a gesztenyemasszát belesimitjuk. Egy keveset hagyjunk ki belőle.

3. lépés

Jól kikeverjük a krémhez valókat. A massza közepébe kis vályút készítünk,és a krémet belesimítjuk. A meghagyott masszát a krémre simítjuk, hideg helyre teszszük.

4. lépés

Ha megdermedt, kiborítjuk, a papírt lehúzzuk róla, tejszínhabbal díszítjük, majd felszeleteljünk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem