Feltöltve:

Gesztenyés őzgerinc

30
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

gesztenyemassza50 dekagramm
tej15 dekagramm
rum2 evőkanál

A krémhez

porcukor10 dekagramm
tejszín felvert habja2 dl

Desszertek: Gesztenyés őzgerinc a sok Őzgerinc recept közül.

Elkészítés

1

A gesztenyemasszát a vajjal és a rummal összegyúrjuk.

2

A gerincformát egy zsírpapírral kibéleljük, és a gesztenyemasszát belesimitjuk. Egy keveset hagyjunk ki belőle.

3

Jól kikeverjük a krémhez valókat. A massza közepébe kis vályút készítünk,és a krémet belesimítjuk. A meghagyott masszát a krémre simítjuk, hideg helyre teszszük.

4

Ha megdermedt, kiborítjuk, a papírt lehúzzuk róla, tejszínhabbal díszítjük, majd felszeleteljünk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem