Gesztenyés rolád
Gesztenyés rolád
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

    A tésztához

    • darált keksz - 25 dekagramm
    • kókuszreszelék - 3 evőkanál
    • porcukor - 3 evőkanál
    • kakaópor (annyi, hogy szép barna tésztát kapjunk) - 1 kevés
    • rumaroma - 2 evőkanál
    • tej - 1 adag

    A krémhez

    • gesztenyemassza - 50 dekagramm
    • habtejszín - 1 tubus

    Elkészítés:

    1. A kekszes masszatésztát kókuszreszelékkel megszórt alufólián kinyújtjuk. Meg kell felezni, így két rúd lesz belőle. A gesztenyemasszát kikeverjük a flakonos habtejszínnel. A megfelezett masszát rákenjük a tésztára, roládszerűen feltekerjük az alufólia segítségével és megszórjuk még kókuszreszelékkel. Hűtőbe tesszük 1 napra és utána szeleteljük.