Feltöltve:

Gesztenyés szelet

access_alarm 60
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

tej9 dl
vaníliás pudingpor3 csomag
porcukor20 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
Ráma25 dekagramm
babapiskóta1 darab

Tészta

gesztenyemassza2 csomag
darált keksz25 dekagramm
rum vagy rumaroma1 kevés
porcukor15 dekagramm
tej1 dl

Teteje

növényi tejszínhab500 milliliter
vaníliás cukor2 csomag

Desszertek: Gesztenyés szelet a sok

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalót összegyúrjuk, lassan adagolva adjuk hozzá a tejet. Egy 20x30 cm-es nagyságú tepsibe nyomkodjuk.

2. lépés

A tejben megfőzzük a pudingokat és ha kihűlt, a cukorral habosra kevert Ramával összedolgozzuk.

3. lépés

A krém felét rákenjük a gesztenyés masszára, erre a tejes rumba mártott babapiskótákat rakjuk, majd rákenjük a krém másik felét. A tejszínt habosra verjük, rákenjük a krém tetejére és csokidarával megszórjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem