Feltöltve:

Gesztenyés szelet

120
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

vaníliás pudingpor3 csomag
tej9 dl
kristálycukor5 dekagramm
Ráma25 dekagramm
porcukor20 dekagramm
babapiskóta2 csomag
tejszín3 dl

Tészta

gesztenyemassza (500 g)2 csomag
darált keksz25 dekagramm
Ráma15 dekagramm
porcukor15 dekagramm
rum1 kevés

Desszertek: Gesztenyés szelet a sok

Elkészítés

1

A gesztenyét, a kekszet, a Ramát, a porcukrot és a rumot összedolgozzuk és A4-es lap nagyságúra nyomkodjuk. Kb. 1,5-2 cm vastagságú lesz.

2

A pudingot felfőzzük, a kristálycukorral és a tejjel, majd hagyjuk kihűlni. A Ramát a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinggal összekeverjük.

3

A krém felét a gesztenyés lapra tesszük, erre a rumos tejbe forgatott babapiskótát rakjuk sorban, majd erre jön a krém másik fele. A tetején elsimítjuk a felvert tejszínt, csokireszelékkel díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem