Feltöltve:

Gesztenyés szelet

access_alarm 120
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

vaníliás pudingpor3 csomag
tej9 dl
kristálycukor5 dekagramm
Ráma25 dekagramm
porcukor20 dekagramm
babapiskóta2 csomag
tejszín3 dl

Tészta

gesztenyemassza (500 g)2 csomag
darált keksz25 dekagramm
Ráma15 dekagramm
porcukor15 dekagramm
rum1 kevés

Desszertek: Gesztenyés szelet a sok

Elkészítés

1. lépés

A gesztenyét, a kekszet, a Ramát, a porcukrot és a rumot összedolgozzuk és A4-es lap nagyságúra nyomkodjuk. Kb. 1,5-2 cm vastagságú lesz.

2. lépés

A pudingot felfőzzük, a kristálycukorral és a tejjel, majd hagyjuk kihűlni. A Ramát a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinggal összekeverjük.

3. lépés

A krém felét a gesztenyés lapra tesszük, erre a rumos tejbe forgatott babapiskótát rakjuk sorban, majd erre jön a krém másik fele. A tetején elsimítjuk a felvert tejszínt, csokireszelékkel díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem