Feltöltve:

Gesztenyés szelet (burgonyás)

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

porcukor10 dekagramm
Ráma5 dekagramm
víz1 evőkanál
méz (felolvasztva)1 evőkanál
tojás1 darab
liszt25 dekagramm
szódapor1 teáskanál

Töltelék

rum1 kevés
darált dió15 dekagramm
Ráma25 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
cukor25 dekagramm
burgonya puhára főzve, só nélkül50 dekagramm

Csokimáz

forró víz2 evőkanál
olaj2 evőkanál
kakaópor2 evőkanál
cukor20 dekagramm

Desszertek: Gesztenyés szelet (burgonyás) a sok

Elkészítés

1

A tészta alapanyagait összegyúrjuk, kétfelé osztjuk, tepsi nagyságúra nyújtjuk, a tepsi hátulján sütjük, 175 fokon.

2

A töltelékhez összekeverjük az anyagokat, (a főtt burgonyát apróra összetörjük). Az egész masszát habverővel felhabosítjuk, és egy fél órára a hűtőbe tesszük.

3

Az egyik tésztalapra rákenjük a masszát, a tetejére helyezzük a másik tésztalapot.

4

A csokimáz anyagait kikeverjük és a süti tetejére kenjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

1"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

1"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

100"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem