Feltöltve:

Gesztenyés torta

55
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A piskótához

tojás6 darab
víz6 evőkanál
cukor12 evőkanál
liszt12 evőkanál
sütőpor1 csomag

A krémhez

gesztenyemassza25 dekagramm
vaníliás pudingpor1 csomag
tej0.5 liter
cukor3 evőkanál
Rama Vajas Íz15 dekagramm
porcukor15 dekagramm
Hulala2 dl

A díszítéshez

Hulala3 dl
habfixáló1 csomag
tortadara1 darab

Desszertek: Gesztenyés torta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a többi hozzávalóval kikavarjuk, majd hozzáadjuk a fehérje habot is.
Egy 26 cm átmérőjű tortaformát kikenünk, beleöntjük a tésztát, és 180 fokos sütőben, 25-30 perc alatt tűpróbáig sütjük.

2

A krémhez a gesztenyemasszát lereszeljük. A pudingot a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük, és még melegen a gesztenyéhez adjuk. Kihűtjük.
A Rama Vajas ízt a porcukorral kihabosítjuk és a gesztenyés krémhez adjuk. A Hulalát kemény habbá verjük és szintén a krémbe forgatjuk.

3

A kihűlt piskótát 3 lapra vágjuk és megtöltjük a gesztenyés krémmel.
A torta külsejét és tetejét is bekenjük krémmel.
A maradék 3 dl Hulalát a habfixálóval kemény habbá verjük és ezzel díszítjük a tortát, végül megszórjuk tortadarával.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem