Feltöltve:

Gesztenyés torta

access_alarm 55
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A piskótához

tojás6 darab
víz6 evőkanál
cukor12 evőkanál
liszt12 evőkanál
sütőpor1 csomag

A krémhez

gesztenyemassza25 dekagramm
vaníliás pudingpor1 csomag
tej0.5 liter
cukor3 evőkanál
Rama Vajas Íz15 dekagramm
porcukor15 dekagramm
Hulala2 dl

A díszítéshez

Hulala3 dl
habfixáló1 csomag
tortadara1 darab

Desszertek: Gesztenyés torta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a többi hozzávalóval kikavarjuk, majd hozzáadjuk a fehérje habot is.
Egy 26 cm átmérőjű tortaformát kikenünk, beleöntjük a tésztát, és 180 fokos sütőben, 25-30 perc alatt tűpróbáig sütjük.

2. lépés

A krémhez a gesztenyemasszát lereszeljük. A pudingot a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük, és még melegen a gesztenyéhez adjuk. Kihűtjük.
A Rama Vajas ízt a porcukorral kihabosítjuk és a gesztenyés krémhez adjuk. A Hulalát kemény habbá verjük és szintén a krémbe forgatjuk.

3. lépés

A kihűlt piskótát 3 lapra vágjuk és megtöltjük a gesztenyés krémmel.
A torta külsejét és tetejét is bekenjük krémmel.
A maradék 3 dl Hulalát a habfixálóval kemény habbá verjük és ezzel díszítjük a tortát, végül megszórjuk tortadarával.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem