Gesztenyetekercs
50
Közepes
1 fő
favorite_border
0
Hozzávalók
A tésztához
darált keksz | 25 dekagramm | |
---|---|---|
Rama margarin | 18 dekagramm | |
kakaópor | 1 evőkanál | |
rum | 0.5 dl | |
lekvár | 1 evőkanál | |
porcukor | 10 dekagramm |
A krémhez
gesztenyemassza | 25 dekagramm | |
---|---|---|
porcukor | 10 dekagramm | |
Rama margarin | 12 dekagramm | |
kókuszreszelék | 1 kis | |
rum | 1 kevés |
Desszertek: Gesztenyetekercs a sok
Elkészítés
1
A tésztához valókat összegyúrjuk és kétfelé vesszük.
2
A krém hozzávalóit habosra keverjük.
3
A tészta egyik részét sütőpapíron kb. 20x15 cm-es téglalappá kilapogatjuk, rákenjük a krém felét, és feltekerjük. Színes szórócukorban megforgatjuk. A tészta másik részét is ugyanígy megcsináljuk.
4
A kész tekercseket hütöszekrényben tároljuk.