Feltöltve:

Gesztenyetorta

40
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

tojás4 darab
liszt4 evőkanál
cukor4 evőkanál
sütőpor1 csomag

krem

vaníliás pudingpor1 csomag
gesztenyemassza1 csomag
tej (kb)3 dl
vaníliás cukor1 csomag

Teteje

tejszín2 dl

Desszertek: Gesztenyetorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

A tojásokból, a lisztből és a cukorból a szokásos módon piskótát készítünk. Ha megsült, amit tűpróbával ellenőrzünk, félrerakjuk.

2

A pudingport elkészítjük a tejjel, majd kihűtjük. A gesztenyemasszát sajtreszelőn lereszeljük és a kihűlt pudinghoz adjuk, majd simára keverjük. Az így kapott krémet a piskóta tetejére halmozzuk és elsimítjuk.

3

A tejszínt robotgéppel felverjük cukor nélkül, majd a krém tetején elsimítjuk. A torta széleire körben tortadíszítő zsákkal rózsákat nyomunk. A tetejére is lehet egy kis gesztenyét reszelni, mutatósabb lesz.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem