Feltöltve:

Gesztenyetorta

access_alarm 40
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

tojás4 darab
liszt4 evőkanál
cukor4 evőkanál
sütőpor1 csomag

krem

vaníliás pudingpor1 csomag
gesztenyemassza1 csomag
tej (kb)3 dl
vaníliás cukor1 csomag

Teteje

tejszín2 dl

Desszertek: Gesztenyetorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tojásokból, a lisztből és a cukorból a szokásos módon piskótát készítünk. Ha megsült, amit tűpróbával ellenőrzünk, félrerakjuk.

2. lépés

A pudingport elkészítjük a tejjel, majd kihűtjük. A gesztenyemasszát sajtreszelőn lereszeljük és a kihűlt pudinghoz adjuk, majd simára keverjük. Az így kapott krémet a piskóta tetejére halmozzuk és elsimítjuk.

3. lépés

A tejszínt robotgéppel felverjük cukor nélkül, majd a krém tetején elsimítjuk. A torta széleire körben tortadíszítő zsákkal rózsákat nyomunk. A tetejére is lehet egy kis gesztenyét reszelni, mutatósabb lesz.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem