Feltöltve:

Gesztenyetorta

90
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Piskóta

tojás8 darab
cukor8 evőkanál
liszt8 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
vaníliás cukor0.5 csomag
keserű kakaópor2 evőkanál

krem

gesztenyepüré25 dekagramm
porcukor2 evőkanál
rum1 evőkanál
zselatin1 evőkanál
tejszín4 dl
tej1 dl

Díszítés

csokoládéreszelék1 darab
tejszín1 dl
keserű kakaópor1 evőkanál

Desszertek: Gesztenyetorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

Süsd meg a piskótát.

2

A töltelékhez a gesztenyepürét törd össze, a rummal meg a porcukorral keverd simára, majd keverj bele 1 dl tejet.

3

A zselatint áztasd be, majd melegítsd addig amíg feloldódik.

4

A kemény habbá vert tejszínbe először vigyázva forgasd bele a gesztenyés masszát, majd vékony sugárban a már majdnem kihűlt zselatint.

5

A piskótát szeleteld fel vízszintesen. A lapokat egyenként kend meg a krémmel és helyezd őket egymásra. A torta oldalát és tetejét is vond be krémmel.

6

Szórd meg a csokireszelékkel és a felvert tejszínnel, amibe belekeverted a keserű kakaóport és díszítsd.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem