Gesztenyetorta sütés nélkül
Hozzávalók
Tészta
darált keksz | 25 dekagramm | |
---|---|---|
Ráma | 10 dekagramm | |
porcukor | 4 evőkanál | |
tej | 1.5 dl | |
rumaroma | 0.5 üvegcse |
krem
gesztenyemassza | 50 dekagramm | |
---|---|---|
rumaroma | 0.5 üvegcse | |
növényi tejszín | 4 dl |
Díszítés
növényi tejszín | 1 dl | |
---|---|---|
tortadara vagy csokoládé | 1 kevés |
Desszertek: Gesztenyetorta sütés nélkül a sok Torta recept közül.
Elkészítés
1
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és Ramával kikent kapcsos tortaformába simítjuk egyenletesen. A gesztenyemasszát elkeverjük az aromával, majd a kemény habbá vert tejszínhez adjuk. A krémet a tészta tetejére simítjuk. A maradék tejszínt is felverjük, majd a krémre kenjük. Tetejét megszórjuk tortadarával, vagy reszelt csokoládéval.