Feltöltve:

Géza bácsi négercsókja

45
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A krémhez

vaníliás pudingpor2 púpos evőkanál
tej7 dl
hulala tejszín1 dl
Ráma25 dekagramm
Dr. Oetker Expressz zselatin fix1 csomag

A piskótához

tojás6 darab
cukor6 evőkanál
liszt5 evőkanál
kakaópor1.5 evőkanál
sütőpor1 csomag
hulala tejszín0.5 dl
szeder vagy más gyümölcs25 dekagramm

Desszertek: Géza bácsi négercsókja a sok

Elkészítés

1

Piskóta elkészítése: a tojásokat szétválasztom. A fehérjét kemény habbá verem, és félre teszem. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverem, aztán belekeverem a lisztet, a kakaóport, a sütőport, a Hulalát és a szedret vagy más gyümölcsöt. Végül, óvatosan beleforgatom a tojásfehérje felvert habját, és megsütöm.

2

Amíg a tészta sül, elkészítem a krémet. Megfőzőm a pudingot és hűlni hagyom. A cukorral kikeverem a puha Ramát, majd belekeverem a kihűlt pudingot, a Hulalát és a zselatin fixet, és jól eldolgozom, majd a hűtőben pihentetem. (Én 1/2 órára tettem a hűtőbe).

3

A kihűlt tésztát kettévágom, és megtöltöm a krémmel úgy, hogy hagyok egy kevés krémet a sütemény tetejére is.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem