Feltöltve:

Gomba

40
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

háztartási keksz30 dekagramm
porcukor25 dekagramm
Ráma25 dekagramm
rum1 dl

Desszertek: Gomba a sok

Elkészítés

1

A hozzávalókat összegyúrjuk. Fél órára hűtőbe tesszük, hogy könnyebb legyen vele dolgozni. Utána teaszűrőbe nyomkodjuk, majd kifordítjuk belőle a formát, a gomba kalapját. Ha nagyon ragad porcukrozzuk be a szűrőt, vagy tegyük vissza még a hűtőbe a masszát. A szára lehet rolletti, vagy babapiskóta. A krémhez, ha babapiskóta a szára: 10 dkg porcukor, 10 dkg Rama habosra keverve. Ezzel a krémmel ragasszuk a szárát, a fél babapiskótát a fejéhez. A gomba kalapját olvasztott csokiba (tortabevonó) mártogatjuk. Jó étvágyat.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem