Feltöltve:

Gundel palacsinta

90
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Töltelék

darált dió20 dekagramm
cukor10 dekagramm
rum aroma2 evőkanál
vaníliás cukor1 csomag
tej1 dl

Máz

tortabevonó60 gramm
növényi tejszín2 dl
tej1 csapott evőkanál

Palacsintatészta

liszt10 dekagramm
tojás1 darab
tej2.5 dl
1 kevés
étolaj1 kevés

Desszertek: Gundel palacsinta a sok Palacsinta recept közül.

Elkészítés

1

A szokásos módon elkészítjük a palacsintákat. A diót, a cukrot, a vaníliás cukrot és a rum aromát összekeverjük, majd felöntjük a tejjel és sűrűre főzzük.

2

A palacsintákat megkenjük a diós krémmel, majd háromszög formára hajtjuk. A tortabevonót felolvasztjuk a kanál tejjel, majd belekeverünk 1 dl tejszínt és rákenjük a palacsinták tetejére.

3

A másik 1 dl tejszínt habbá verjük és foltokban rárakjuk a csokimáz tetejére.

4

Ez a mennyiségű töltelék 8 palacsintára elég. Hűtőbe tesszük dermedni.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem