A tészta hozzávalóit gőz fölött kikeverjük. Kicsit hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a szódabikarbónát és annyi lisztet, amennyit felvesz, de ne legyen túl száraz, majd a hűtőbe tesszük kb. 20 percre pihenni. Ha jól kipihente magát a tésztánk, két lapot nyújtunk belőle, amit egy 33x36-os tepsi hátoldalán, sütőpapíron kb. 10 perc alatt megsütünk. Miközben a tészta pihen a hűtőben, elkészítjük a krémet. A pudingport, a lisztet, a tejfölt, a tejet és a porcukrot csomómentesre keverjük, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Kicsit hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a Ramát. A megsült lapokról lehúzzuk a papírt és a két lap közé kenjük a vaníliás krémet. A tetejére tortabevonót teszünk. A tészta kemény, de nem kell megijedni, mert pár óra alatt mindkét lap szépen meg fog puhulni.