A tojássárgát a cukorral fehéredésig keverjük. A vizet és a puha Ramát hozzáadjuk, és pár percig tovább habosítjuk. A lisztet a kakaóporral és a fűszerkeverékkel összeforgatjuk, a keverékhez adjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, és a kakaós keverékhez adjuk, finoman belekeverve. A tepsit (kb. 30x35 ös) előkészítjük, kikenjük Ramával és kilisztezzük, vagy kibéleljük sütőpapírral). A massza felét belesimítjuk. A sütőportól megfelelő méretűre fog nőni sülés közben. Előmelegített sütőben, közepes lángon 12-15 perc alatt megsütjük, majd a másik felét ugyanígy, hagyjuk kihűlni. A krémhez a kétféle cukrot a tejbe szórjuk, és kevergetve felforraljuk. A zselatint belekeverve, kis lángon addig főzzük, amíg a zselatin elolvad. Vegyük le a tűzről, és hűtsük langyosra. Addig a tejszínt kemény habbá verjük, és a langyos zselatinos tejet belecsorgatjuk. Gyorsan, amíg a krém meg nem köt, addig simítsuk rá az egyik tésztára, majd tegyük rá a másik lapot úgy, hogy egy kicsit nyomkodjuk is bele. Hideg helyre tegyük legalább 1,5-2 órára. Máz: a csokoládét a Ramával megolvasztjuk, és rásimítjuk a süti tetejére. Egy késsel a csokiba jelöljük meg a szeletek helyét, és vízbe mártott késsel felvágjuk.