A tésztához a tojások sárgáit fehéredésig keverjük a cukorral, apránként adjuk hozzá a vizet és keverjük bele a sütőporos, szitált lisztet. A végén a kakaóport szitáljuk bele és lassan elegyítsük a masszával, majd a tojások keményre vert habját is óvatosan keverjük hozzá. A tepsit olajozzuk ki és béleljük ki sütőpapírral. Felezzük el, majd előmelegített sütőben 200 °C-on a 2 lapot süssük ki. A zselatint áztassuk be 6 evőkanál vízbe, 5-10 percig hagyjuk állni, amíg megduzzad, majd lassú tűzön kevergetve langyosra oldjuk fel, hogy áttetsző zselét kapjunk. Közben verjük fel a tejszínt kemény habbá és keverjük össze a zselatinnal. Lassan csorgassuk bele a mézet. Az alsó lapot visszatesszük a tepsibe, a krém felét egyenletesen simítsuk rá és tegyük hűtőbe. Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládét a vízzel és amikor már felolvadt, adjuk hozzá a Ramát és az olajat, majd jó alaposan keverjük el, amíg egyneművé nem válik. Ha kissé lehűlt, terítsük a tejszínes rétegre. Ismét tegyük hűtőbe dermedni. Amikor a csokis réteg megdermed, tegyük rá a tejszín másik felét és azt is kenjük rá. Erre kerül a másik lap, amit szintén csokoládéval vonunk be. A süteményt tegyük vissza a hűtőbe.