Hozzávalók:
Tészta
-
Ráma
- 10 dekagramm
-
rétesliszt
- 20 dekagramm
-
porított zabpehely
- 20 dekagramm
-
barna cukor
- 7.5 dekagramm
-
vaníliás cukor (vagy 1 csipet porított vanília)
- 3 teáskanál
-
sütőpor
- 1.5 teáskanál
-
só
- 1 csipetnyi
-
tojás
- 2 darab
-
tej
- 2.5 dl
-
őrölt gyömbér
- 3 teáskanál
-
fahéj
- 1 kávéskanál
-
szegfűszeg
- 1 kávéskanál
-
szerecsendió
- 1 kávéskanál
Dekoráció
-
fehér marcipánmassza
- 1 rúd
-
kókuszreszelék
- 1 darab
-
különböző dekorcukorka
- 1 kevés
-
csokireszelék
- 1 darab
-
kakaópor
- 1 darab
Krém 4 féle ízesítésben és színben
-
mascarpone (1 doboz)
- 25 dekagramm
-
vaníliás cukor
- 4 teáskanál
-
cukor
- 3 teáskanál
-
lime leve és reszelt héja
- 0.5 darab
-
citrom kifacsart leve és reszelt héja
- 0.5 darab
-
tejszínes-mogyorós aroma
- 1 pár csepp
-
vanília kikapart magja
- 1 darab
-
kókusztejpor (nagyon kevés vízzel feloldva)
- 3 evőkanál
-
különböző színű ételfesték (piros, narancssárga, sárga, zöld, kék, lila)
- 1 kevés