Gyümölcsös cheesecake bögrében
Gyümölcsös cheesecake bögrében
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

    Morzsa

    • győri zabpehelykeksz (sima) - 0.5 csomag
    • Ráma - 3 dekagramm

    Krémsajt

    • vaníliás cukor - 1 csomag
    • natúr krémsajt - 2 doboz
    • cukrozott sűrített tej - 2 tubus
    • tejszín - 0.5 liter
    • citrom - 2 darab

    Elkészítés:

    1. Morzsa: a fél csomag győri zabpehelykekszet jól összetörjük, majd az olvasztott Ramával összekeverjük egy sütőpapírral bélelt tepsiben 9-10 percre a 175 fokra állított sütőbe toljuk.
    2. Krémsajt: a 2 db citromot jól megmossuk, a héját egy tálba reszeljük, ráfacsarjuk a levét, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a 2 tubus sűrített tejet, végül a 2 doboz krémsajtot.
    3. A tejszínt egy tálban lágy habbá verjük, majd óvatosan és apránként beleforgatjuk a krémsajtba.
    4. Tálalás: Egy bögre aljára egy kis morzsát szórunk, rátesszük a krémet, és a tetejére barackbefőttöt teszünk.