A tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjét 6 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a tojások sárgáját, az 5 evőkanál réteslisztet, az 1 kanál kakaót, a 1/2 tasak sütőport és az 1 evőkanál forró vizet. A piskótatésztát egy 26 cm - es, Rama margarinnal kikent és lisztezett tortaformába öntjük, majd előmelegített sütőben, alul-felül sütésforma, 170 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük. Ugyanezt ismételjük még egyszer. A 3.-dik piskótalapunk fehér, amit 30 cm-es, hullámos szélű gyümölcstorta formában sütünk a hagyományos módon, 4 tojásból.
Közben a krémhez a tejet elkeverjük a csokoládés pudingporral és sűrű péppé főzzük. Amíg hűl, az 500 g Rama margarint a 400 gramm porcukorral és a 2 evőkanál kakaóval habosra keverjük robotgéppel, majd a 2 masszát összedolgozzuk.
A 2 kakaós tortalapot kettévágjuk. A tálca aljára kerül a világos tortalap, amit megkenünk narancslekvárral, erre megy a sötét lap a csokikrémmel és így tovább, amíg elfogynak a lapok. A tortát körbekenjük a csokikrémmel, a tetejét is. Elrendezzük a gyümölcsöket. A zselatinport a leírás alapján elkészítjük, majd az elrendezett gyümölcsöket a zselatinnal egy ecsettel lekenjük. A kész tortát a kakaós töltött ostyarudakkal körberakjuk és szalaggal körbekötjük.