A túrót alaposan kikeverjük 1 dl tejjel és a vaníliás cukorral. A langyos Ramát a cukorral ugyancsak kikeverjük, majd a túrót a cukros Ramával és a felvert tejszínnel óvatosan összedolgozzuk. A maradék tejben felfőzzük a zselatint, vigyázva, hogy ne forrjon fel. Amikor langyosra hűlt hozzákeverjük a túrókrémhez. Az édesség hozzávalóit szögletes formában rétegesen lerakjuk. Először egy réteg túrókrémet simítunk a formába, rá egy sor lecsepegtetett meggybefőttet teszünk, majd ismét krém következik, amit meghámozott, vékonyra szeletelt kivivel rakunk ki. Az utolsó sor túrókrém legyen. Babapiskótával beborítjuk a tetejét, azután hűtőszekrényben dermesztjük. Egy óra múlva kivesszük és óvatosan tálra borítjuk. Tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük.