Gyümölcstorta madártej jégkrémmel
Desszertek: Gyümölcstorta madártej jégkrémmel a sok gyümölcstorta , Torta , Madártej recept közül.
Elkészítés
Keverjük el a lisztet egy nagy tálban a sütőporral, a reszelt citromhéjjal és a vaníliás cukorral. A tojásokat robotgép segítségével, habosítsuk fel a cukorral, közben apránként keverjük hozzá a lisztet. Simítsuk a tésztát Rama margarinnal kikent, kilisztezett gyümölcstorta formába, majd süssük 14-15 percig az előmelegített, 180 °C fokos sütőben. Sütés közben tűpróbával ellenőrizzük átsült-e.
A sütés ideje alatt készítsük el az eper pudingot a tasak hátulján található leírás szerint.
A kihűlt piskóta mélyedését töltsük ki az elkészített eper pudinggal. Tegyük rá a gyümölcsöket, majd öntsük le a gyümölcs zselével.
A kész tortát dermesszük hűtőben 2-3 órán keresztül. Tálaláskor kínáljunk hozzá Carte d'Or Madártej jégkrémet.