Feltöltve:

Habos csokoládémáglya

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

porcukor25 dekagramm
vaníliás cukor0.5 csomag
olvasztott főzőcsokoládé12 dekagramm
tojásfehérje kemény habja3 darab
tojássárga3 darab
vékony lapocskákra vágott mandula
csokoládé

Töltéshez

vaníliás cukor0.5 csomag
édes tejszín0.5 liter

Tepsi kikenéséhez

Ráma1 darab

Desszertek: Habos csokoládémáglya a sok Máglyarakás recept közül.

Elkészítés

1. lépés

3 tojássárgáját 25 deka porcukorral, és fél csomag vaníliás cukorral fél óráig habosra keverünk, azután 10-12 deka olvasztott főzőcsokoládét, és a 3 tojás keményre vert habját lassan hozzákeverjük. Papírral bélelt,Ramával kikent tepsibe téve sütjük. Ha kihűlt, hosszú keskeny szeletekre vágjuk, s díszes nagyobb tálra koszorú alakban felrakjuk. A süteményszeletek alkotta üreget fél liter édes tejszínből és fél csomag vaníliás cukorral vert habbal töltjük meg. A tejszínhabot ízlés szerint cukrozhatjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem