Feltöltve:

Habos gesztenyekocka

60
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

cukor15 dekagramm
kakaó2 evőkanál
liszt6 evőkanál
Ráma20 dekagramm
tej3 dl
tojás6 darab
porcukor6 evőkanál
étolaj1 dl
sütőpor0.5 csomag

A krémhez

gesztenyemassza50 dekagramm
rumaroma0.5 üvegcse
vaníliás pudingpor1 csomag

A tetejére

tejszínhabpor1 csomag
tej a habpor elkészítéséhez1 kevés

Desszertek: Habos gesztenyekocka a sok

Elkészítés

1

A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, először kemény habbá verjük a fehérjéket, majd félretesszük. A tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a lisztet, a sütőport és a kakaót, a végén pedig a felvert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Előmelegített sütőben nagy lángon kb. 15 percig sütjük. A krémhez a vaníliás pudingot felfőzzük a 3 dl tejben, majd félrerakjuk hűlni. Közben a cukrot és a Ramát habosra keverjük, hozzáadjuk a gesztenyemasszát, a rumaromát és a kihűlt pudingot is. Ha kihűlt a piskóta, rákenjük a krémet. A tejszínhabport a csomagon lévő használati utasítás szerint elkészítjük és a krémre kenjük. Ízlés szerint csokidarát szórhatunk rá.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem