Feltöltve:

Hamis gesztenyés

access_alarm 1
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

liszt40 dekagramm
tojás3 darab
cukor15 dekagramm
citrom leve1 darab
sütőpor1 darab
tej1 kevés

Töltelékhez

burgonya (főtt, áttört)45 dekagramm
cukor25 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
rum1.5 dl
dióbél15 dekagramm

Habhoz

tejszín0.5 liter
habfixáló1 darab
csokireszelék1 darab

Desszertek: Hamis gesztenyés a sok

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk, majd kinyújtjuk.

2. lépés

A töltelék hozzávalóit is jól összedolgozzuk, majd a kinyújtott tésztán elosztjuk és befedjük a tészta másik felével. 150-160 fokon, (légkeverésen) megsütjük.

3. lépés

A tejszínt keményre verjük a habfixálóval, majd a kihűlt süti tetejére kenjük és csokireszelékkel megszórjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem