Feltöltve:

Hamis gesztenyés

1
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

liszt40 dekagramm
tojás3 darab
cukor15 dekagramm
citrom leve1 darab
sütőpor1 darab
tej1 kevés

Töltelékhez

burgonya (főtt, áttört)45 dekagramm
cukor25 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
rum1.5 dl
dióbél15 dekagramm

Habhoz

tejszín0.5 liter
habfixáló1 darab
csokireszelék1 darab

Desszertek: Hamis gesztenyés a sok

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk, majd kinyújtjuk.

2

A töltelék hozzávalóit is jól összedolgozzuk, majd a kinyújtott tésztán elosztjuk és befedjük a tészta másik felével. 150-160 fokon, (légkeverésen) megsütjük.

3

A tejszínt keményre verjük a habfixálóval, majd a kihűlt süti tetejére kenjük és csokireszelékkel megszórjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem