Hamis somlói
Desszertek: Hamis somlói a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
Egy közepes méretű tepsi aljára összetörjük a babapiskótát. Ha nincs, akkor sütünk egy 6 tojásos piskótát és beletépkedjük az egészet, majd megszórjuk a mazsolával. Mindegy melyikkel készítjük, mind a kettővel nagyon finom. A tejben megfőzzük a pudingot a cukorral együtt, majd amikor már majdnem jó, beletesszük a durvára vágott diót, egy kicsit még főzzük és elzárjuk. A forró pudingba beletesszük a Ramát, majd néha megkevergetjük. Amikor már elolvadt benne, beletesszük a rumaromát is. Ezt a forró, pudingos masszát ráöntjük a mazsolás piskótára, majd teljesen kihűtjük. Amikor már jó hideg, a tejszínt felverjük, és elsimítjuk a tetején. Tehetünk rá egy kis olvasztott csokit, vagy csokireszeléket, kinek mi tetszik.