Hamis túrós lepény mazsolával
50
Könnyű
4 fő
favorite_border
0
Hozzávalók
Rama Vajas Íz | 15 dekagramm | |
---|---|---|
zsemlemorzsa | 5 dekagramm | |
mazsola | 5 dekagramm | |
kefír | 4 dl | |
12%-os tejföl | 2 dl | |
nyers tojás | 3 darab | |
kristálycukor | 15 dekagramm | |
2,8 % -os tej | 5 dl | |
vaníliás cukor | 1 csomag | |
fodros kocka tészta | 25 dekagramm |
Desszertek: Hamis túrós lepény mazsolával a sok Lepény recept közül.
Elkészítés
1
A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük.
2
Egy 25x36cm-es tepsit kikenünk Ramával és zsemlemorzsával megszórjuk.
3
A száraztésztát egyenletesen eloszlatva beleszórjuk a tepsibe.
4
A tojásokat egy mély tálban felverjük kézi habverővel, majd a többi hozzávalóval egy keveréket készítünk, amit a tepsiben levő száraztésztára öntünk, majd 40 percig sütjük.