A tésztához összekeverjük a kakaót, a mézet, a tojást, a porcukrot meg a Ramát, és gőz fölött sűrűre főzzük, majd hozzáadjuk a lisztet meg a szódabikarbónát, és alaposan összedolgozzuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tésztát három részre osztva 30x25 cm nagyságú lapokká nyújtjuk. Tepsi hátára fektetve, egymás után megsütjük. A krémhez 3-3 dl tejjel megfőzzük a pudingokat, hagyjuk hűlni, különben nem veszi fel a Ramát. Mindkettőbe belekeverjük a fél-fél Ramát és a cukrot, majd simára keverjük. Egy tésztalapot megkenünk az egyik pudinggal. Ráfektetjük a másik lapot, kissé lenyomkodjuk, és rákenjük a másik pudingot. Végül befedjük a maradék lappal. A mázhoz simára keverjük a tojássárgát a porcukorral és a tésztára kenjük. Ajánlatos duplán készíteni a mázat, hogy vastagabb legyen. Hagyjuk kissé megszáradni, majd a felolvasztott csokoládéval kockásra díszítjük. 3-4 órát pihentetjük, szeletelve kínáljuk.