Feltöltve:

Hatlapos

70
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

liszt60 dekagramm
zsír15 dekagramm
szalakáli2 dekagramm
porcukor8 dekagramm
tojás2 darab
tej1 darab

A krémhez

tej1 liter
kristálycukor35 dekagramm
vaníliáscukor1 csomag
liszt10 dekagramm
kakaópor3 dekagramm
vaníliás pudingpor1 csomag
csokis pudingpor1 csomag
Ráma125 gramm

Desszertek: Hatlapos a sok

Elkészítés

1

A szalakálit kevés tejben feloldjuk, és a tészta többi hozzávalójával együtt tésztát gyúrunk.

2

Tepsi hátán vagy szilikon sütőlapon 6 lapot sütünk belőle.

3

A krémhez: kevés tejben elkeverjük a lisztet, kakaóport és a pudingporokat. Ezt a keveréket a cukrokkal együtt a többi tejhez adjuk, majd felfőzzük.

4

A tűzről levéve, hozzáadjuk a Rama-t. Kicsit hagyjuk hűlni, majd megkenjük a lapokat. A tetejét porcukorral megszórjuk.

5

A vaníliás változatnál ki kell hagyni a krémből a kakaóport, és a csokis pudingpor helyett vaníliásat használunk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem