Feltöltve:

Hatlapos (szalalkális ) krémes

120
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

finomliszt35 dekagramm
szalalkáli (15-20 g)1 csomag
zsír7 dekagramm
cukor2 evőkanál
tejföl2 dl
tojás2 darab

A krémhez

tej1 liter
liszt10 dekagramm
kakaópor2 dekagramm
Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm

Desszertek: Hatlapos (szalalkális ) krémes a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1

A tejből és a lisztből sűrű krémet főzünk. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. 6 egyenlő nagyságú vagy súlyú cipót készítünk, egyenként kisodorjuk (24x36) és megsütjük. Amíg hűl, a margarint a cukorral és a kakaóporral habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez kanalazzuk. A krémet a lapok közé kenjük, egy-két óra állás után már fogyasztható.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem