A mézes laphoz a Ramát a cukorral és a mézzel felfőzzük, majd belekeverjük a tojásokat. Ha kihűlt, a liszttel és a szódabikarbónával összegyúrjuk, 2 részre osztjuk, kinyújtjuk és tepsi nagyságú lapokat sütünk. A tésztát a hozzávalókból összegyúrjuk, 12 egyenlő részre osztjuk. Mindegyikből tepsi hosszúságú rudat formázunk és megsütjük. A tejből és a lisztből főtt krémet készítünk. A Ramát kikeverjük a porcukorral és vaníliás cukorral, majd a főtt krém kihűlése után összekeverjük. A mézes lapokat hosszában kb. 6-7cm-es csíkokra vágjuk. Egy csíkot megkenünk krémmel, majd 3 rudat ráhelyezünk, erre megint krém, majd 2 rúd, krém és végül 1 rúd. A szélét bekrémezzük és két oldalról ráhelyezzük a mézes lapot, majd háztető formájúra igazítjuk. A külsejét bekrémezzük, majd megszórjuk kókuszreszelékkel. Másnap szeleteljük.