Házi krémes, gyorsan és egyszerűen
Házi krémes, gyorsan és egyszerűen
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • házi krémes krém - 1 csomag
  • tej - 800 milliliter
  • leveles-vajas tészta - 250 gramm
  • tejszín (kb) - 1.5 dl

Elkészítés:

  1. 250 g leveles-vajas tésztát 2 db 25x30 cm lappá nyújtunk, majd pár perc alatt aranybarnára sütjük. Ezután a házi krémes krém tasak tartalmát egy keverőedénybe öntjük, hozzáadjuk a tejet és kb. egy percig robotgéppel habosra keverjük. Ha ez megvan, akkor a kihűlt tésztát egy magas falú tepsibe tesszük, majd rákenjük a krémet és a felvert tejszínt is rásimítjuk. Végül a másik lapot kockákra felszeleteljük és ráhelyezzük a tejszín tetejére.