A lisztet, a porcukrot, az átszitált sütőport, a vanília kikapart belsejét jól összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást és a margarint, majd jól összedolgozzuk, ha kell kevés tejjel. 2 részre osztjuk, és az egyikbe belegyúrjuk a kakaót. Lisztezett deszkán előbb az egyik, majd a másik tésztát 0,5 cm vastagságúra kinyújtjuk, és virágmintás szaggatóval kiszaggatjuk, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 180 fokra előmelegített sütőben, 10-15 perc alatt megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A margarin kivételével az összes szilárd hozzávalót egy kisebb edénybe tesszük, összekeverjük, és hozzáadjuk a tejet is. Jól elkeverjük, és lassú tűzön folyamatos keverés közben sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről és még melegen a margarint is hozzákeverjük.
Folyamatosan kevergetve kihűtjük. Ha a sütik kihűltek, akkor 1 fehéret és 1 kakaósat a krémmel összeragasztunk. Kb. 60 db készíthető belőle. Teljes elkészülési idő: 90 perc.