A lisztet összekeverem, a vízben elkeverem a sót és az ecetet. A liszthez keverem az olajat és annyi folyadékot, amennyitől puha állagú, rugalmas tészta lesz. Először nem öntöm hozzá mind, inkább még adok hozzá szükség szerint. Jól kidolgozom, olajjal megkenem a tetejét, egy lábassal letakarom és egy fél órát hagyom pihenni, majd 2 cipót készítek belőle. Az asztalt egy tiszta abrosszal leterítem, liszttel meghintem, a tésztát megkenem olajjal és először a kézfejjel nyújtom, amekkorára csak lehet, majd az abroszra teszem és körben, egyenletesen nyújtom nagyon vékonyra. A vastagabb szélét körben leszedem, majd elterítem a tésztán a tölteléket. Én úgy készítettem, hogy három részre osztottam és így egy tésztába nem csak egy töltelék jutott a képen ezt látni. Az abrosz segítségével feltekerem. A rudat tepsi hosszúságúra vágom. Én ott vágtam el, ahol az egyes töltelékek véget értek, a végeit összenyomom és sütőpapíros tepsibe fektetem. Olajjal, vagy tejföllel lekenem a tetejét és 200 °C-os sütőben megsütöm.