Feltöltve:

Hideg gesztenyés palacsinta

access_alarm 30
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

őrölt fahéj
vékony lapocskákra vágott mandula
Rama sütőmargarin
Rama Sütőmargarin
ehető szárított virág, készen kapható keverék, ehető virágok szirmaiból, leveleiből, stb. vegyesen, de ezt el is hagyhatjuk
narancs vagy citrom reszelt héja
csokoládé
tejszín3 dl
kimagozott meggybefőtt5 dekagramm
porcukor1 evőkanál
rum3 evőkanál
citrom reszelt héja1 darab
mélyhűtött gesztenyemassza25 dekagramm
palacsinta8 darab

Desszertek: Hideg gesztenyés palacsinta a sok Palacsinta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A gesztenyemasszát -5 dkg kivételével- a reszelt citromhéjjal, a rummal, a cukorral, a kimagozott meggyel és 2 dl tejszínnel simára, kenhetővé keverem. A kihűlt palacsintákat a töltelékkel megkenem, háromszög alakúra hajtom, és tálra teszem. A tetejét a maradék tejszínből vert kemény habbal, reszelt gesztenyemasszával és meggydarabokkal díszítem.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 1"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 70"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 70"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 50"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem