Feltöltve:

Holland szelet

120
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

krem

tej6 dl
finomliszt7 púpos evőkanál
kristálycukor1 púpos evőkanál
Ráma25 dekagramm
porcukor25 dekagramm
kakaópor1 darab
vaníliás cukor2 csomag
baracklekvár1 darab

Tészta

liszt50 dekagramm
Ráma6 dekagramm
porcukor16 dekagramm
tojás2 darab
szódabikarbóna1 teáskanál
olvasztott méz4 evőkanál
tejföl (kb)1 dl

Máz

Ráma18 dekagramm
porcukor18 dekagramm
főzés nélküli puncs pudingpor1 csomag
tej2 evőkanál

Desszertek: Holland szelet a sok

Elkészítés

1

A tésztához valókat összegyúrjuk és négy lapot sütünk. Krém: 6 dl tejjel, 6-7 kanál liszttel, 1 kanál kristálycukorral főzött krémet készítünk. 25 dkg porcukrot és 25 dkg Ramát kikeverünk, majd a két krémet összekeverjük. A krémet kétfelé vesszük, egyikbe kakaóport, a másikba 2 cs. vaníliás cukrot teszünk. Töltés menete: mézes lap - kakaós krém - mézes lap - baracklekvár - mézes lap - fehér krém - mézes lap - máz. Máz: a Ramát, a porcukrot, a tejet, és a főzés nélküli puncs pudingport gőz felett addig keverjük, amíg el nem kezd sűrűsödni. Még melegen a tészta tetejére simítjuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem